Od trača do istine: Ljubav Ivane Jordan i Dušana Antonijevića u ritmu tanga

Glas Srpske
Od trača do istine: Ljubav Ivane Jordan i Dušana Antonijevića u ritmu tanga

Pop pjevačica emotivno spokojstvo pronašla je u vezi sa mladim menadžerom Dušanom Antonijevićem, s kojim se zbližila krajem prošle godine na snimanju spota za numeru "Tango".

Jordanova i on u spotu imaju nekoliko zavodljivih scena plesa, tokom kojih je i članovima ekipe koja je snimala video-klip bilo jasno da će nove partnere na podijumu u budućnosti spajati i nešto više od odigranog tanga, čiji im je ritam na trenutke spajao dlanove pred kamerama.

Ljubav sa Dušanom čini da se Ivana osjeća energičnom i spremnom za upuštanje u nove poslovne izazove koji je očekuju na proljeće. Međutim, ova tridesetdvogodišnja umjetnica nerado priča o svom emotivnom životu.

- Nikada nijednu vezu nisam predstavljala u javnosti, pa će tako biti i ovoga puta. Smatram da to što sam ispunjena u emotivnom životu nema nikakvog presudnog značaja za moju karijeru jer želim pre svega da me ljudi gledaju kroz prizmu profesije kojom se bavim. Virtuelna popularnost koja se plasira putem medija nije isto što i realna popularnost nečije muzike i rada - izjavila je Ivana. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana