Od trača do istine: Lepa Vrena u Australiji na kraljevskom nivou

Glas Srpske
Od trača do istine: Lepa Vrena u Australiji na kraljevskom nivou

Lepa Brena je u Australiji dočekana kao prava svjetska zvijezda, a organizatori njene turneje su se pobrinuli da maksimalno uživa u "zemlji kengura", prenijeli su pojedini beogradski mediji.

Čim je sletjela na aerodrom u Sidneju, dočekala ju je velika grupa obožavatelja, ali i organizatori koncerata u Sidneju, Pertu i Melburnu, koji su za folk kraljicu obezbijedili limuzinu, dugačku 15 metara, kao i ličnog frizera, kuvara i masera, koji će joj biti na raspolaganju 24 časa dnevno.

- Vidim da me se publika uželela i drago mi je što sam u prilici da im donesem muziku iz domovine. Posebno me je obradovao susret sa mojim zemljacima iz Brčkog, koje viđam samo kada pevam u Australiji. Ovdašnja publika je najsrdačnija na svetu, verovatno i zbog toga što su toliko udaljeni od matice. Srećna sam što je moja misija "Uđi slobodno" u ljudima probudila dobre vibracije - kazala je vidno zadovoljna Brena.

Prvi koncert je održala u Sidneju, pred nekoliko hiljada ljudi, gdje je atmosfera dovedena do tačke ključanja. Očekuju je još dva nastupa, u Pertu i Melburnu, poslije čega se završava australijska mini-turneja jedne od najpopularnijih pjevačica sa Balkana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana