Od trača do istine: Lepa Lukić srećna zbog lutke

Glas Srpske
Od trača do istine: Lepa Lukić srećna zbog lutke

Materinski instinkt, koji je legendarnoj srpskoj pjevačici Lepoj Lukić proradio u kući "Velikog brata" kada su joj u jednoj od igara dodijelili lutku da se stara o njoj, ne jenjava.

Naime, po završetku rijaliti programa, organizatori su pjevačici poklonili lutku, kao što su i obećali, a Lepa je odlučila da joj obezbijedi sve što je bebi potrebno. Tako se u prodavnici, poslije konsultacija o modelu, Lepa odlučila za plastični roze krevetac sa srcima.

- Milica ima zasluženo i posebno mesto u mojoj kući. Krevetac sam joj kupila i sad smo kompletni. Mnogo sam srećna i zahvalna "Velikom bratu" što mi je poklonio - izjavila je Lepa.

Podsjećanja radi, u jednoj od igara u "Velikom bratu", Lepa i Era Ojdanić su dobili ulogu bračnog para, a lutka, kojoj je pjevačica dala ime Milica, bila im je kćerka. Problem je nastao kad se igra okončala i kad je trebalo da vrate bebu. Pjevačici je to toliko teško palo da se nalazila na ivici nervnog sloma. Plakala je u ispovjedaonici, gdje je čak izjavila da je lutku toliko zavoljela da će je po okončanju rijalitija, ako treba, otkupiti jer joj je ispunjena želja da makar na tri dana u životu nekom bude majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana