Od trača do istine: Leontinino i Filipovo iščekivanje bebe L.

Glas Srpske
Od trača do istine: Leontinino i Filipovo iščekivanje bebe L.

Mada su oboje više od dvije decenije u muzičkom svijetu i povezuju ih zajednički prijatelji i interesovanja, pjevačica Leontina i muzičar Filip Pat su se tek prije nešto više od jedne godine upoznali.

Od tada u životu sve im se dešava munjevitom brzinom. Ubrzo poslije vjenčanja i zavjetovanja na vječnu ljubav i vjernost, stigla je radosna vijest o prinovi. Za tri mjeseca postaće ponosni roditelji djevojčice, za koju još nisu odabrali ime. Jedino znaju da će prvo slovo imena biti L. Na pitanje koliko im se život promijenio od kada su se vjenčali, Leontina u intervjuu za jedan magazin, kaže:

- Meni ne, Filipu da. On je izgubio sve slobodno vreme, jer je na njega pao veći teret. Sticajem okolnosti, posle venčanja ostala sam trudna, pa je Filip ušao u sve aspekte mog poslovanja da bi mi pomogao. Pored toga, dobio je i sijaset obaveza koje se tiču našeg privatnog života. Međutim, na moju sreću, on ih prihvata bez pogovora i razmišljanja. Tu su on i moja majka u koaliciji, jer su zajedno renovirali naš stan, menjali nameštaj i slično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana