Od trača do istine: Leontina ponovo sa Filipom

Glas Srpske
Od trača do istine: Leontina ponovo sa Filipom

Pjevačica Leontina Vukomanović ponovo je u ljubavi sa četiri godine mlađim muzičarem Filipom Patom, sa kojim je krajem jula nakratko prekinula vezu. Riječ je o violinisti i pjevaču grupe "Ekstra orkestra", koji je glavni krivac što je njena petogodišnja veza s Mikijem Perićem zauvijek otišla u istoriju.

Njih dvoje su zajedno ljetovali na moru u Crnoj Gori krajem juna, a mjesec dana kasnije su se posvađali. Filip je pokazivao prijateljima neke ljubavne poruke koje je dobijao od Leontine, što je nju poprilično razbjesnjelo. Zbog toga su se i razišli, ali je deset dana kasnije poznata pjevačica riješila da svom starom-novom momku oprosti hvalisanje i da nastavi emotivnu vezu, javljaju beogradski tabloidi.

Zaljubljeni par je prije nekoliko dana dva sata proveo u tržnom centru Ušće, držeći se za ruke i obilazeći brojne prodavnice. Veliki broj posjetilaca koji su ih prepoznali uopšte nisu smetali Filipu da svoju djevojku dodiruje po leđima i ljubi u rame, a da više ne žele da se kriju od javnosti, pokazali su prije neku noć, kada su zajedno došli u kafić "Javna tajna" na Dorćolu, gdje su se poput tinejyera ljubili i držali za ruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana