Od trača do istine: Leontina i Filip ekspresno do braka

Glas Srpske
Od trača do istine: Leontina i Filip ekspresno do braka

Popularna pjevačica Leontina Vukomanović i muzičar Filip Pat vjenčali su se u hramu svetke Petke u Beogradu, samo u prisustvu roditelja i kumova, a svadbu su nastavili u dvorištu vile kumova Milice i Željka Mitrovića.

Naime, kako navodi magazin "Hello", Leontinina želja je bila da se vjenča u najstrožoj tajnosti i Filip, koji nije formalista, pristao je na sve suprugine zahtjeve.

Leontina, koja je uzela prezime Pat, blistala je u haljini koju je za nju kreirala Jelena Marković-Sarić, a na vjenčanje je otišla iz kuće kume Milice, gdje se oblačila i šminkala.

Iako se zbog ekspresnog braka poslije samo tri mjeseca zabavljanja pričalo da je u drugom stanju, ona je to demantovala.

- Prvo sam od sveštenika tražila blagoslov da proširimo porodicu. U podvesti sam imala da najpre moram da se udam, pa da radim na proširenju porodice. Na sve napise i spekulacije u medijima mogu samo da kažem da nisam u drugom stanju. Verujemo u prirodu i prepustili smo joj se. Videćemo da li će nam viša sila dati sreću ili ćemo se pomučiti na putu do nje - rekla je za magazin Leontina Pat.

Srećni par tek će imati građansko vjenčanje i medeni mjesec pošto zbog obaveza još nikuda nisu otputovali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana