Od trača do istine: Kritika Mini Kostić zbog bunde

Glas Srpske
Od trača do istine: Kritika Mini Kostić zbog bunde

Pjevačica Mina Kostić našla se na udaru Udruženja za odgoj i proučavanje životinja "Zoo-planet" iz Niša jer se na Grand festivalu pojavila u skupocjenoj bundi od nerca!

Dušan Stojanović, predsjednik pomenutog udruženja, osudio je Kostićevu rekavši da bi ona kao javna ličnost i popularna pjevačica trebalo da daje primjer ostalim građanima kako treba da se ophode prema životinjama, a ne da poziva na ubijanje istih.

- Ne mogu da verujem da je i pored tolikih kampanja za sprečavanje ubijanja životinja zbog korišćenja krzna, gospođa Kostić obukla bundu od pravog nerca! Treba da se stidi! Za jednu ovakvu bundu ubije se od 30 do 60 nevinih životinjica - naglašava Stojanović.

Popularna pjevačica tvrdi da osuđuje ubijanje životinja, a da je jedini razlog zbog kojeg nosi bundu od nerca taj što ne može da podnese hladnoću!

- Ja sam protiv ubijanja životinja, ali šta da radim kad mi je hladno?! Svi nose bunde, pa nosim i ja! Ne radi se ni o kakvom luksuzu! Zaista ne mogu da podnesem hladnoću - pokušala je da se odbrani Kostićeva, kao da nikad nije čula da postoje i bunde od sintetičkog krzna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana