Od trača do istine: Knez zbog nasilja završio u policiji

Glas Srpske
Od trača do istine: Knez zbog nasilja završio u policiji

Pop pjevač Nenad Knežević Knez završio je nedavno u policiji zbog nasilja u porodici. Pjevač je za jedan tabloid priznao da je proveo dan u stanici, ali tvrdi da je, zapravo, njegov šurjak imao "probleme" sa suprugom.

Mediji su prenijeli da je u prošlu subotu u 6.30, iz stana koji je u vlasništvu Kneza, izvjesna žena uplakanim i drhtavim glasom pozvala policiju i prijavila da je muž pretukao, moleći za pomoć. Izvor iz policije navodi da je žena s druge strane žice bila Knezova supruga Nina, koja je potom pozvana u stanicu da da izjavu o tome šta se događalo u njihovom domu, kako bi se odlučilo o eventualnom podnošenju prijave protiv pjevača. Međutim, Knez je demantovao policijske informacije. Ne poričući da je bio u policijskoj stanici, on tvrdi da je u pitanju nesporazum.

- Tamo sam se u subotu ujutru našao u ulozi mirotvorca. Nisam ja privođen, nego moj šurjak, koji je imao probleme sa svojom ženom. Cijeli slučaj nema nikakve veze ni sa mnom ni sa mojom ženom. Ja sam samo u ime porodice išao s tastom da ga smirimo. Recimo da sam ja išao u mirovnu misiju i tako završio u policijskoj stanici. Tamo sam se nešto duže zadržao - rekao je Knežević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana