Od trača do istine: Kćerkica Aleksandre Radović stiže u maju

Glas Srpske
Od trača do istine: Kćerkica Aleksandre Radović stiže u maju

Pop pjevačica Aleksandra Radović u maju će na svijet donijeti djevojčicu. Kako prenose pojedini mediji u Srbiji, ovakva ljekarska procjena saopštena joj je na posljednjem ultrazvučnom pregledu, a radosna vijest neizmerno je usrećila pjevačicu i njenog vjerenika, biznismena Aleksandra Zeremskog. Njih dvoje već opremaju sobicu za svoju mezimicu u roze tonovima, a ukoliko se desi da ljekari omaše u procjeni, presrećni partneri imaće spremljenu i rezervnu verziju bebi opreme za potencijalno rođenje dječaka.

- Ne bih da pričam na tu temu - bio je kratak u izjavi za magazin "Stori" Aleksandar Zeremski, koji svojoj dragoj neizmjerno pomaže da što bolje podnese period trudnoće. Simpatična pjevačica savjete i sve što joj je nepoznato o njenom trenutnom stanju nalazi u stručnoj literaturi za trudnice.

- Volim da budem upućena i obaveštena, ali nisam pristalica toga da se preterano raspitujem kako me suvišne informacije ne bi dodatno opteretile - rekla je pjevačica prije mjesec dana za pomenuti magazin.

Ona je otkrila da nije razmaženi tip žene, te da nije takva ni sada kada je u drugom stanju, smatrajući da je previše razumna da bi bila razmažena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana