Od trača do istine: Katarina Radivojević zaljubljena u Žileta

Glas Srpske
Od trača do istine: Katarina Radivojević zaljubljena u Žileta

Srpska glumica Katarina Radivojević, koja je zahvaljujući sapunici "Najbolje godine" u Hrvatskoj stekla status velike zvijezde, na Žumberku je stekla novo - muško - prijateljstvo koje joj svakodnevna naporna snimanja u Eko selu čini mnogo ugodnijima.

Zagrebačka štampa prenosi da se zgodna glumica zaljubila na prvi pogled u vijetnamsko prase nazvano Živko-Žile, a ni prasence, čini se, nije ostao ravnodušno na čari poznate Beograđanke.

- Živko, kojem od milja tepam Žile, vrlo je divlji, pa ga teško ulovim u svinjcu, ali kad napokon dođe u moje naručje, smiri se i uživa. Jako je sladak i lep, barem meni. Veseli me odlazak u svinjac između snimanja u Eko selu i žao mi je kad pomislim da će Žile otići jednog dana negde u Istru tražiti tartufe - priznaje glumica koja u Zagrebu boravi već četiri mjeseca, otkako je u "Najboljim godinama" angažovana u ulozi Lorene.

Osim s praščićem, Lorena iz "Najboljih godina" zbližila se i s koleginicom iz sapunice Marijom Borić s kojom glumi, trenira i izlazi u provod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana