Od trača do istine: Katarina Radivojević tvrdi da su muškarci lovci

Glas Srpske
Od trača do istine: Katarina Radivojević tvrdi da su muškarci lovci

Srpska glumica Katarina Radivojević, koja je nedavno prekinula ljubavnu vezu s Vukom Miškovićem, otvoreno je progovorila o svom tipu muškarca. Iako smatra da djevojke danas preduzimaju prvi korak i dalje vjeruje da su muškarci lovci.

Kako je ponovo slobodna, lijepa glumica neobavezno voli čavrljati o muškarcima. Tako kaže da, iako je samostalna i emancipovana žena koja zarađuje, smatra da muškarac mora biti džentlmen u svakom smislu. Stare vrijednosti Katarini su od izuzetne važnosti, pa tako, bez obzira na današnji agresivni pristup žena muškarcima, vjeruje u prave lovce.

- Danas je postalo uobičajeno da muškarac očekuje od djevojke da napravi prvi korak. Ja i dalje vjerujem da su oni lovci. I tako živim - otkrila je Katarina.

Ona se u časopisu "Stars" osvrnula i na prekid s Vukom Miškovićem.

- Provedete s nekim određen deo života i svakako da je teško posle prekida. U svakom slučaju, ne pristajem s javnošću da delim svoju intimu. Javnosti sam pristala da otkrijem s kim sam u vezi, ali ne i detalje tog odnosa, tako ni sada ne bih govorila o razlozima i detaljima prekida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana