Od trača do istine: Kaja proziva Tijanu Dapčević

Glas Srpske
Od trača do istine: Kaja proziva Tijanu Dapčević

Pjevačica Katarina Ostojić Duvnjak, poznatija kao Kaja isprozivala je koleginicu Tijanu Dapčević i nazvala je kobilom, tačnije bedevijom.

Naime, spominjući razloge i glavnog krivca zbog kojeg je neko vrijeme bila zabranjena na TV "Pink" u intervjuu koji je dala za magazin "Svet", Kaja je koleginicu koja joj je to smjestila opisala kao nekog ko ogovara koga stigne.

- Raspitivala sam se i pokušavala da dokučim koji je razlog bojkota i od proverenih izvora došla do informacije da mi je sve napakovala koleginica. U pitanju je bedevija koja se već godinama vuče po estradi, ogovara koga stigne i ljudima pravi probleme. Radi se o muškobanjastoj pevačici koja želi da da gol. Bar tako ide neka njena pesmičica - rekla je Kaja.

Iako nigdje nije spomenula ime, sve indicije su vrlo jasno ukazivale na koga je mislila, a to je shvatila i sama Tijana.

- Dotičnu sam upoznala pre sedam, osam godina u Novom Sadu na snimanju emisije "Niko kao ja", čiji sam bila autor i voditelj. Sećam se da smo kroz te emisije promovisali pevače amatere i pružali im priliku da bar nakratko osete delić slave. Moj "Gol" je nazvala pesmičicom, a živo me interesuje da li neko zna neku njenu pesmičicu - odgovorila joj je Tijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana