Od trača do istine: Jovana bez prstena

Glas Srpske
Od trača do istine: Jovana bez prstena

Uprkos tome što su poslije raskida, silnih preokreta i spekulacija o njihovom životu Jovana Janković i Željko Joksimović ponovo zajedno, voditeljka još nije vratila vjerenički prsten na ruku.

U to su se uvjerili fotoreporteri, koji su na Aerodromu "Nikola Tesla" fotografisali zaljubljeni par, koji je, poslije pomirenja, otputovao na prvi zajednički vikend u Crnoj Gori. Žele da spoje lijepo i korisno, pa će tako poslije Željkovog nastupa u Pržnu provesti nekoliko dana u ovoj zemlji.

Iako su prije nekoliko dana fotografisani kako se drže za ruke, ovog puta je to izostalo, kao i bilo kakva razmjena nježnosti karakteristična za ljude koji su u vezi. Zbog svega toga, logično je bilo pretpostaviti da je i to što nije vratila prsten samo dio njihovog dogovora da ne skreću pažnju, ali voditeljka nije željela da priča o tome.

- Neću ništa da komentarišem. Pitajte Željka, ja sam žensko - bilo je sve što je rekla, dok je njen emotivni partner bio za nijansu pričljiviji.

- Odlazimo da se odmorimo od svega. Uživaćemo u lepom vremenu, ribi, hobotnicama, a tu je i koncert - prokomentarisao je Željko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana