Od trača do istine: Jelena Tomašević iščekuje novu ljubav

Glas Srpske
Od trača do istine: Jelena Tomašević iščekuje novu ljubav

Pop pjevačica Jelena Tomašević konstantno je na meti medija, kako zbog svojih uspješnih poslovnih poduhvata, tako i zbog intrigantnih priča iz njenog emotivnog života, u kojem više nema mjesta za šarmantnog glumca Ivana Bosiljčića, s kojim je pred početak ljeta prekinula jednogodišnju romansu.

Otkako je uzdignute glave izašla iz emotivne bure koja ju je snašla, ova dvadesetpetogodišnja umjetnica posvetila se realizaciji poslovnih planova. Međutim, svoje srce nije zatvorila ni za novu ljubav koju ne priziva, već čeka da joj se sama dogodi. Zato je i vrlo oprezna sa udvaračima koji joj maltene svakodnevno prilaze u želji da se približe jednoj od najemotivnijih djevojaka sa srpske javne scene.

- Udvarači i fanovi stalno mi prilaze, ali uvek sam znala da ih ispoštujem i da njihove komplimente prihvatam s osmehom - kazala je Jelena za magazin "Stori", poslije višemjesečnog medijskog ćutanja. Takođe je otkrila da joj je stabilnost u ljubavnom životu neophodna kao motivacija pri realizaciji ciljeva u muzici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana