Od trača do istine: Jelena Kostov povećala grudi

Glas Srpske
Od trača do istine: Jelena Kostov povećala grudi

Mlada folk pjevačica Jelena Kostov ugradila je prije nekoliko dana silikone, javili su mediji u Srbiji koji prate, između ostalog i zbivanja na estradi.

Naime, neki od medija čak preciziraju da je zvijezda "Granda" povećala grudi za čitava dva broja na jednoj beogradskoj klinici za plastičnu hirurgiju, a do operacionog stola ispratile su je najbolje drugarice.

- Intervencija je prošla izuzetno dobro, ali Jelena sledeće dve nedelje neće moći da ustane iz kreveta. Postoperativni tok je vrlo bolan, ali pevačica sve odlično podnosi. Bez obzira na to što pije mnogo lekova koji ublažavaju bol, Jeca je presrećna zbog izgleda novih grudi. Godinama unazad priželjkivala je da poveća obim poprsja i prekjuče je konačno ostvarila svoj san – potvrdio je izvor blizak folkerki, koja je inače iz Dimitrovgrada.

Kako bi proverili informacije do kojih su došli, novinari su pozvali Jelenu, ali ona nije bila dostupna za komentar. Vjerovatno se odmarala poslije hirurškog zahvata i sakupljala snagu da za desetak dana zapjeva na "Grandovoj" sceni, kada će svi moći da vide njeno novo, bujno poprsje, komentarišu pojedini mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana