Od trača do istine: Jelena Karleuša se seli u Tursku

Glas Srpske
Od trača do istine: Jelena Karleuša se seli u Tursku

Suprug Jelene Karleuša Duško Tošić potpisaće trogodišnji ugovor sa turskim klubom Trabzonsport za 500.000 evra godišnje.

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde nastupao je u klubovima u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, a ovo će biti peti klub za koji će igrati od kada je u braku sa popularnom pjevačicom. Srpski mediji već spekulišu da će Jelena, kao i sve žene fudbalera, odseliti u zemlju u kojoj će nastupati njen suprug.

Da je par u savršeno skladnim odnosima pokazuje činjenica da su bez problema prevazišli tračeve o Tošićevoj prevari, koje je pokrenula Goga Sekulić. Iako je Goga ispričala da je Duško Tošić u tajnoj vezi sa Sanjom Radinović, bivšom mis Vojvodine, Karleuša je mirno podnijela ove priče.

- To su notorne laži. Jedno neka svima bude jasno - svoju ženu nikada neću prevariti. Dotična Sanja sa kojom me spajaju je devojka mog prijatelja Marka Filipovića i tu se priča završava. Veoma je ružno što smo na ovaj način napadnuti moja porodica i ja. Koja budala bi varala ženu kao što je Jelena - demantovao je tada Tošić priče o prevari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana