Od trača do istine: Jelena Karleuša nastupa prvi put u Beogradu

Glas Srpske
Od trača do istine: Jelena Karleuša nastupa prvi put u Beogradu

Građani Beograda po prvi put će slušati Jelenu Karleuša u svom gradu.

Kako navodi jedan srpski tabloid folk pjevačica Jelena Karleuša je već 15 godina na estradi i po prvi put je zakazala svoj prvi solistički koncert u Beogradu.

Naime, Jelena je potpisala ugovor s produkcijskom kućom "Šoumaster", a u kojem stoji da je za maj sljedeće godine planiran njen prvi solistički koncert u Beogradskoj areni. Poslije 15 godina bavljenja muzikom supruga Duška Tošića odvažila se da publici u Beogradu pokaže šta može!

- Jelena je odlučila da organizaciju prepusti produkcijskoj kući "Šoumaster", koja već brine o karijerama Nataše Bekvalac i Karoline Gočeve. Pevačica je zahtevala da njen koncert izgleda kao nastupi svetskih muzičkih zvezda, pa je već dogovoreno instaliranje bine grandioznih razmera, kakva dosad nije viđena, dok će za scenske efekte, zvuk i svetlo, kao i koreografije, biti angažovani stručni ljudi iz inostranstva. Poznata pevačica će ovim nastupom obeležiti deceniju i po rada, a ujedno predstaviti i pesme s desetog albuma, koji će objaviti neposredno pred nastup u Areni.

Postoji mogućnost da Karleuša u Areni pjeva dva dana zaredom.

- Ovaj koncert biće demonstracija moći. Potrudiću se da nadmašim sva očekivanja, a presrećna sam što sam potpisala ugovor sa "Šoumasterom", jer oni jedini mogu da ispune sve moje želje. Pred nama su meseci mukotrpnih priprema, goste još uvek ne mogu da otkrijem, ali mogu da obećam da ću napraviti neviđeni spektakl, kakav Beograd i moja publika zaslužuju - izjavila je Karleuša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana