Od trača do istine: Jelena Karleuša kao luitka

Glas Srpske
Od trača do istine: Jelena Karleuša kao luitka

Pjevačica od plastike. Upravo tako bi se mogla nazvati lutka koju će na tržište plasirati pjevačica Jelena Karleuša.

Naime, uskoro bi trebalo da se pojave igračke - lutkice s likom Jelene Karleuše. Kako prenose pojedini tabloidi u Srbiji, na ovu ideju popularna pjevačica je došla spontano, a prijatelji i saradnici kojima je iznijela ovu ideju odmah su je podržali i složili se da bi to bio apsolutni hit.

- Karleuša ovih dana završava dizajniranje lutkice koja će se praviti po uzoru na njen lik. Lutka će biti potpuno drugačija od svih igračaka za djevojčice koje se već mogu naći u prodaji. Biće ovo savremena lutka koja će imati sve atribute koje posjeduje slatka mala. Dakle, imaće bujne grudi, tanak struk, napućena usta i lijepu stražnjicu - tvrdi za list "Kurir" neimenovani, ali, kako navode u ovom listu, dobro obaviješten izvor.

Koliko je Karleuša ozbiljno shvatila ovaj projekat, govori i činjenica da je angažovala kreatora Darka Kostića, koji će dizajnirati garderobu za lutkice. Sve to naći će se u kutiji sa igračkom pa će djevojčice moći same da stilizuju plastičnu Jelenu Karleušu, saznaju pojedini mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana