Od trača do istine: Javna razmjena poljubaca Milene Ćeranić i Nemanje Stevanović

Glas Srpske
Od trača do istine: Javna razmjena poljubaca Milene Ćeranić i Nemanje Stevanović

Mladi pjevački par Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović prije nekoliko dana su razmjenjivali sočne poljupce na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", pred mnogobrojnim prolaznicima sa djecom, prenijeli su pojedini mediji.

Tek ispiljene zvjezdice "Granda", navode mediji, dohvatili su se na ulazu u aerodromsku zgradu, ne obazirući se na "ostatak svijeta", koji ih je začuđeno posmatrao i komentarisao.

- Što ne uzmete sobu - dobacio je jedan od putnika, ali ni to nije omelo golupčiće, koji su u zanosu strasti jedno drugome "ispitivali krajnike".

Nemanja je prvi krenuo u juriš na svoju dragu, koju je mjesecima krio od javnosti jer je bio u paralelnoj vezi sa balerinom Draganom Milošević, a Milena se nije nimalo opirala, već je raširenih usta prihvatila njegove izlive nježnosti.

Ko zna dokle bi potrajalo ovo javno ljubljenje, da ih menayer nije pozvao da čekiraju karte i spreme se za ukrcavanje u avion. A šta su radili u avionu, može samo da se pretpostavi. Imaće šta da pričaju kad sredinom marta zajedno uđu na "Farmu", zaključuju mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana