Od trača do istine: Izmišljena veza Sašu Kapora koštala razlaza sa Silvija Nedeljković

Glas Srpske
Od trača do istine: Izmišljena veza Sašu Kapora koštala razlaza sa Silvija Nedeljković

Mladi pjevač Saša Kapor izjavio je da mu je žao što je njegova koleginica Silvija Nedeljković prekinula vjeridbu, poslije izmišljenih priča o njihovoj navodnoj romansi.

Kapor, koji je svoje obožavateljke oduševio pjesmom "Podrum vina" sa kojom je nastupio na nedavno održanom Grand festivalu,  trenutno je u žiži interesovanja zbog navodne veze sa koleginicom Silvijom Nedeljković.

Kako su prenijeli pojedini mediji, šarmantna pjevačica je prije nekoliko dana prekinula vjeridbu sa momkom, golmanom Crvene zvezde Sašom Stamenkovićem, zbog priča o paralelnoj romansi sa Sašom Kaporom.

- Povezivali su me sa mnogim devojkama, pa je sada izgleda došao red i na Silviju. Poštujem je kao koleginicu, ali ona i ja se nismo videli, mislim od finala "Zvezda Granda" u Beogradskoj areni. Nismo se ni čuli sada kada je pokrenuta priča o našoj navodnoj tajnoj vezi. Čuo sam da je raskinula veridbu sa svojim dečkom, bilo mi je krivo, jer je glupo da se dvoje ljudi posvađaju zbog izmišljene priče - kazao je Kapor za magazin "Stori". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana