Od trača do istine: Ivani i Miloradu rano za roditeljstvo

Glas Srpske
Od trača do istine: Ivani i Miloradu rano za roditeljstvo

Romansa odbojkašice srpske reprezentacije Ivane Đerisilo i najuspješnijeg srpskog plivača Milorada Čavića iz dana u dan sve više intrigira javnost. Vijest koja je dodatno probudila radoznalost njihovih vjernih navijača je da će ovo dvoje vrhunskih sportista uskoro preuzeti ulozi roditelja, jer će se tokom sljedeće godine roditi njihovo prvo zajedničko dijete.

Međutim, u cijeloj priči, po riječima atraktivne dvadesetšestogodišnje odbojkašice, naslućuje se samo to da je njena romansa sa najboljim plivačem svijeta tek u povoju, te da je veoma rano da se govori o ozbiljnim planovima o zajedničkoj budućnosti.

- Nije mi jasno zbog čega neko ima potrebu da smišlja razne priče o onima koje ni ne poznaje i koje čak nikada nije ni sreo. Iako sam i sama čula glasine da sam u drugom stanju i pre nego što su objavljene u medijima, razočaraću one koji su ih smislili i reći da su neistina, jer nisam trudna. Pomalo su mi degutantni brojni tekstovi koje sam u poslednje vreme čitala u pojedinim tabloidima, jer ne shvatam zbog čega je netačna informacija atraktivnija od istinite - otkrila je Ivana za magazin "Story"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana