Od trača do istine: Ivana Selakov i Predrag Mirković sanjaju o roditeljstvu

Glas Srpske
Od trača do istine: Ivana Selakov i Predrag Mirković sanjaju o roditeljstvu

Pjevačica Ivana Selakov i izabranik njenog srca Predrag Mirković uživaju u svom vjereničkom životu otkrivajući da je njihov odlazak pred matičara pitanje trenutka.

I dok pričaju o svom vjenčanju, oboje sanjaju dan kada će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi, da postanu roditelji, što im je veća želja nego da stanu na ludi kamen.

- Možemo da živimo i u vanbračnoj zajednici, to nam zaista ne smeta, ali veoma bismo voleli da što pre postanemo roditelji i da imamo puno dece. Bitnije nam je da dobijemo bebu nego da organizujemo svadbu - rekla je Ivana za magazin "Story.rs".

Otkako su otpočeli svoju romansu prije dvije godine, njih dvoje su jedno u drugom prepoznali svoju savršenu polovinu i od tada svakodnevno uživaju u emocijama. Činjenica da se rijetko kad razdvajaju dovodi do toga da između njih ponekad dođe do sitnih čarki, ali ih veoma brzo prevaziđu.

- Starija sam i pametnija, pa uvek ja prva kažem izvini i kada sam u pravu i kada nisam. Inače, nisam od onih žena koje stalno nešto zameraju svojim partnerima. Kada smo pre godinu i po započeli zajednički život, veoma sam se nervirala oko svega, ali sam postepeno shvatila da moram da budem tolerantnija - objašnjava Ivana za pomenuti magazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana