Od trača do istine: Ivana Kukrić s novim momkom

Glas Srpske
Od trača do istine: Ivana Kukrić s novim momkom

Prelijepa manekenka Ivana Kukrić prošle nedjelje se pojavila u društvu misterioznog muškarca i nekoliko prijatelja iz Hrvatske u "Sindikatu", jednom od trenutno najpopularnijih beogradskih klubova na vodi. Zaljubljeni pogledi i nježni dodiri koje je s vremena na vrijeme razmjenjivala sa tajanstvenim mladićem govorilo je samo jedno - on je taj, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji!

Doduše, lijepa Ivana sa svojim pratiocem nijednom se nije poljubila, pa se ne može sa sigurnošću govoriti o ljubavnoj vezi.

Ona je svoj privatni život, emotivni pogotovo, od javnosti oduvijek krila kao zmija noge, ali ovoga puta sve ipak upućuje na to da je poznata manekenka ponovo zaljubljena.

Za neupućene, zgodna Zemunka dugo je bila u vezi sa izvjesnim Trišom, biznismenom iz Beograda, ali je ta veza definitivno okončana kada se Ivana prije nekoliko godina preselila u Ameriku gdje gradi uspješnu karijeru fotomodela.

Osim što se prošetala svim bitnijim svjetskim modnim pistama, njeno lice krasi mnoge bilborde širom svijeta, snima televizijske reklame i slika se za prestižne modne magazine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana