Od trača do istine: Ivan Bosiljčić pronašao novu ljubav

Glas Srpske
Od trača do istine: Ivan Bosiljčić pronašao novu ljubav

Ivan Bosiljčić, koga gledaoci trenutno gledaju u seriji "Sva ta ravnica", poslije raskida sa pjevačicom Jelenom Tomašević, pronašao je ljubav u zagrljaju dvadesetosmogodišnje Beograđanke.

Kako su javili pojedini mediji, harizmatični glumac već mjesec dana uživa pored svoje nove djevojke Milice Vučković. Dama koja je uspjela da osvoji srce jednog od najpoželjnijih srpskih glumaca radi kao pravnica u Ministarstvu za dijasporu u Vladi Republike Srbije. Milica je završila četvrtu beogradsku gimnaziju, a potom i pravni fakultet.

Popularni tridesetjednogodišnji glumac, početkom prošle godine, uživao je u ljubavi sa pjevačicom Jelenom Tomašević, sa kojom je planirao i vjenčanje, što je i priznao odgovarajući na pitanja posjetilaca "Stori" portala. Potvrda o raskidu veze koja je praćena pod budnim okom javnosti stigla je tek kada se Jelena nije pojavila na njegovom prvom solističkom koncertu u Domu sindikata, ali nijedno od njih nije željelo da govori o tome.

Glumac se krajem oktobra na proslavi posljednje klape serije "Sva ta ravnica" grlio sa koleginicom Sonjom Damjanović što je izazvalo lavinu spekulacija o njegovoj novoj romansi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana