Od trača do istine: Ispunjen najljepši san Radi Radenović

Glas Srpske
Od trača do istine: Ispunjen najljepši san Radi Radenović

Popularnu beogradsku TV voditeljku Radu Radenović prošlog četvrtka usrećio je njen prvi nasljednik, a ništa manje ponosan nije bio ni njen partner Dejan Milić koji je iz Podgorice došao u Beograd kako bi bio uz voljenu i sinčića, javili su pojedini mediji.

Rada je uz pomoć carskog reza na svijet donijela dječaka kojem je dala ime Petar. Lijepa brineta na odjeljenje za održavanje visokorizične trudnoće u porodilištu u Višegradskoj ulici u Beogradu primljena je tri dana prije porođaja, kada je po prvim ljekarskim prognozama i trebalo da postane mama.

Prema pisanju magazina "Stori" neposredno pred njen porođaj, u Beograd je doputovao Radin izabranik i otac njenog djeteta, podgorički biznismen Dejan Milić koji će svoju dragu i njihovog princa izvesti iz bolnice.

Na pitanje da li je srećan zbog toga što je ponovo postao otac,  biznismen Milić je novinaru pomenutog magazina kratko odgovorio: Naravno, i potom uz riječ prijatno prekinuo vezu.

Mediji podsjećaju da su se Milić i Radenovićeva upoznali 2008. na Adi Bojani, a on je inače u braku u kom ima dvoje maloljetne djece i sa porodicom živi u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana