Od trača do istine: Ima neka tajna veza između Vujadina Savića i Mirke Vasiljević

Glas Srpske
Od trača do istine: Ima neka tajna veza između Vujadina Savića i Mirke Vasiljević

Mladi fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić povjerio se nedavno svojim prijateljima da mu se veoma dopada glumica Mirka Vasiljević, sa kojom se intenzivno druži već duže vrijeme.

Međutim, kako prenose pojedini beogradski mediji, još mu nije pošlo za rukom da joj iskaže svoju ljubav, jer se ona prema njemu ponaša kao prema prijatelju. Stoga se još ne usuđuje da joj se otvoreno udvara, mada se trudi da svaki trenutak slobodnog vremena provede sa njom.

- U početku su se zaista samo družili, ali s obzirom na to da je Mirka veoma lepa devojka, Vujadin nije odoleo njenom šarmu. On još nije siguran u to na koji način ga ona gleda, pa se ne usuđuje da joj ponudi nešto više od prijateljstva - kaže izvor blizak sinu legendarnog Duleta Savića.

Vujadin ne krije da gaji simpatije prema Mirki, ali, barem za sada, nije u prilici da joj to i iskaže, jer ona u njemu, kako kaže, vidi samo prijatelja.

- Mirka i ja smo samo dobri drugovi. Istina je da se često viđamo, ali nismo u vezi! Ona je prelepa i o njoj mislim sve najbolje! Takva devojka može da se svidi svakom muškarcu, pa i meni- povjerio se mlađani fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana