Od trača do istine: Igor u novoj romansi

Glas Srpske
Od trača do istine: Igor u novoj romansi

Španskoj sapunici o raskidima i pomirenjima vanbračnih supružnika Mine i Igora Kostića, po svemu sudeći, došao je kraj. Svađali su se, mirili, blatili jedno drugo i tako sve dok se Igor nije zaljubio. Priča se da je utjehu zbog raskida sa Minom pronašao u izvjesnoj Ani, srednjoškolki koja stanuje nedaleko od Vukovog spomenika, gdje su novopečeni golupčići u više navrata i viđeni zajedno.

- Djevojka je prelijepa. Četvrta je godina srednje medicinske škole i veoma uspješno se bavi manekenstvom. Upoznali su se u nekom klubu prilikom Igorovog nastupa, a u vezi su već četiri mjeseca. Ana mu je svoju ljubav dokazala time što je na početku njihovog zabavljanja bila strpljiva i čekala da raščisti svoje odnose sa Minom - kaže izvor blizak paru.

Pozitivne poene ljepotica je pokupila i nedavno kada je prilikom jednog izlaska neko iz društva počeo da ogovara Minu i na ružan način govori o njoj. Svaku dalju polemiku manekenka je prekinula riječima da njen momak sa dotičnom ima dijete i da ne želi da čuje nijednu ružnu riječ o njoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana