Od trača do istine: I Rada Radenović krenula putem samohrane majke

Glas Srpske
Od trača do istine: I Rada Radenović krenula putem samohrane majke

Popularna televizijska voditeljka Rada Radenović izazvala je veliku pažnju javnosti kada je otkriveno da je u drugom stanju i da identitet oca svog djeteta čuva u tajnosti.

Prvi put po objelodanjivanju ove informacije autorka popularne televizijske emisije "Vi pitate" odlučila je da za jedan magazin otkrije planove za budućnost.

- Za mene sada postoje samo tri važne stvari: ljubav, porodica i posao. Ostalo me ne zanima, nisam dužna nikome da objašnjavam sa kim delim postelju i da li sam trudna. Nisam ja narodna pevačica niti želim da dobijam naslovne strane zato što mi je umro otac ili zbog toga što ću postati majka. To je moj konačni odgovor i mislim da je to sasvim normalan stav. Uostalom, Tanja Bošković je sama podigla dvoje dece, a javnost nikada nije saznala ko je njihov otac. To je put koji ću i ja da sledim – rekla je između ostalog voditeljka.

Nešto ranije pojedini tabloidi su pisali kako će poznata voditeljka postati mama za šest mjeseci. Misteriozni muškarac sa kojim je ostala trudna je oženjen, a pošto je odlučio da se ne razvodi, ponudio je voditeljki stan u zamjenu za njeno ćutanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana