Od trača do istine: Hana viđena sa Dačom

Glas Srpske
Od trača do istine: Hana viđena sa Dačom

Poslije brojnih spekulacija da je Nataša Bekvalac po podnošenju brakorazvodne parnice Danilu Ikodinoviću zabranila svaki kontakt sa njihovom kćerkom Hanom, tata i kćerka su ipak viđeni u jednom novosadskom tržnom centru.

- Dete je bilo oduševljeno što konačno vidi svog tatu, a ni Danilo nije skrivao radost što posle toliko dana ima priliku da provede vreme sa svojom mezimicom. Hana je odmah krenula da prepričava doživljaje sa Zlatibora i pričala tati kako se svaki dan sankala sa mamom - ispričao je za "Alo" izvor blizak Ikodinoviću.

U medijima se pojavila i druga verzija priče o Natinoj zabrani komuniciranja Dače i Hane, prema kojoj se Danilo sa kćerkom čuo svakodnevno, pošto ona ima svoj mobilni telefon.

- Hana je tokom boravka na Zlatiboru stalno bila u kontaktu sa Danilom. Ona, naime, ima mobilni telefon, na koji je tata zvao po nekoliko puta u toku dana. Hana je svom tati prepričavala doživljaje sa sankanja, pa nema mesta priči da je Nataša prekinula kontakt između Dače i njihove kćerke. Nataša jeste ljuta na Danila, ali nema ni govora o tome da bi mu ikada uskratila kontakt sa detetom - kaže neimenovani izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana