Od trača do istine: Gogu Sekulić proganjaju udvarači

Glas Srpske
Od trača do istine: Gogu Sekulić proganjaju udvarači

Popularna folk pjevačica Goga Sekulić na Crnogorskom primorju nastupa vikendima, dok ostatak nedjelje koristi kako bi uživala u svim pogodnostima koje ljeto nudi uz morsku obalu.

Ona posjeduje dozvolu za vožnju brodova i čamaca dužine do 12 metara, kao i skutera, a osim što privlači pažnju svojim neobičnim hobijem, atraktivna pjevačica ne može da se odbrani od udvaranja mnogih muškaraca koji pokušavaju da osvoje njeno srce, pišu mediji u Srbiji.

- Nikad mi se muškarci nisu udvarali u tolikom broju kao ovog leta. Kada prođu pored mene, nešto mi dobace, ali najčešće pokušavaju preko mojih prijatelja da zakažu ručak ili večeru. Imam mnogo prijatelja i samo nekoliko drugarica. Često se šalim da moji drugovi treba da mi nađu muža. Najčešći odgovor koji udvarači dobiju je - kratko ne, jer mi se ne dopada takav pristup. Volim da mi se priđe direktno i da sve bude spontano. Privlače me šarmeri, koji mogu odmah da pokažu kakvi su u stvari - otkriva Goga i dodaje da trenutno uživa u svojoj slobodi i ne želi da mijenja svoj status.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana