Od trača do istine: Goca Tržan oplela po Nati

Glas Srpske
Od trača do istine: Goca Tržan oplela po Nati

Davno zakuvana čorba između Nataše Bekvalac i Goce Tržan tek je posljednjih sedmica počela da se puši. Jer, dugo prećutkivani animozitet između dvije pjevačice isplivao je na površinu nakon što je, odgovarajući na pitanje čitateljke koja je citirala Natinu rečenicu da "ne možeš zauvek biti zaljubljen", Tržanova bila poprilično oštra.

- Ej, ako već hoćete nekoga da citirate, citirajte osobe koje su malo dublje razmišljale o ljubavi i imale lepše iskustvo od pomenute koleginice. Možeš da budeš zaljubljen zauvek samo ako imaš pravu osobu i pravi motiv - rekla je Goca i time stavila do znanja šta zapravo misli o novosadskoj koleginici - da plitko razmišlja.

Bekvalčeva je na komentar bivše "Tapovke", rekla da se Goci uvijek od srca obraduje i da o njoj, kao o ženi i kao o profesionalcu, misli sve najljepše.

Nata se ovom prilikom suzdržala od bilo kakvih negativnih komentara o Tržanovoj, koja je sa napadima na novosadsku pjevačicu počela još prošlog mjeseca na jednoj dodjeli muzičkih priznanja, govoreći da je Nataša priznanje dobila, ne zato što je najbolja, nego najžaljenija pjevačica. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana