Od trača do istine: Goca Jovanović umalo završila u zatvoru

Glas Srpske
Od trača do istine: Goca Jovanović umalo završila u zatvoru

Proputovanje po Sredozemlju, koje je sebi priuštila poslije mnogobrojnih nastupa, za mladu i sve uspješniju folk pjevačicu Gordanu Jovanović moglo je da se pretvori u boravak u zatvoru zbog skrivanja ilegalnih radnika.

Naime, dok je sa svojim vjerenikom Veljkom Tanaskovićem uživala na jednoj plaži u živopisnom španskom ljetovalištu La Pineda, pored Barselone, vidjela je crnkinje koje su turistima plele afrokikice, pa je poželjela takvu frizuru. Ono što nije znala je da su "frizerke" ilegalni imigranti, što joj je postalo jasno u momentu kada su ove spazile policiju i počele da se skrivaju umotavajući se u peškire. Shvativši situaciju, Goca i Veljko su im dodatno pomogli zaklonivši ih suncobranom, rizikujući pri tome da ih španski organi reda privedu kao saučesnike. Srećom, to se nije dogodilo...

- Htela sam da probam kako će mi kikice stajati pa sam ih pozvala i nakon što smo se dogovorili o ceni, počele su da rade. Tek što su krenule, naišla je policija koja patrolira plažom i one su skočile na naše peškire i sakrile se. Tek tada sam shvatila da rade na crno i da bismo mogli da zaglavimo u policiji ako nas uhvate. Situacija nije bila nimalo naivna, ali se sve dobro završilo i dobila sam novu frizuru - priča Goca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana