Od trača do istine: Goca Božinovska zapslila sina i kćerku

Glas Srpske
Od trača do istine: Goca Božinovska zapslila sina i kćerku

Poznata folk pjevačica Goca Božinovska nedavno je otpustila svog baštovana, a spremačicu poslala na produženi odmor i na njihova radna mjesta "primila" kćerku Zoranu i sina Mirka, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

- Otpustila sam baštovana, a spremačica je otišla na produženi odmor od tri meseca, jer sam rešila da angažujem svoju decu, da bi malo radila po kući. Na raspustu su oboje i imaju višak vremena, bolje je da meni pomažu nego da rade neke nekorisne stvari. Uostalom, odlično su se snašli. Vratila sam se s puta na kojem sam bila četiri dana i kuća je blistala, prezadovoljna sam. Super smo se uklopili, a i njima to ide u prilog jer ih debelo plaćam i regularno primaju platu - rekla je kroz smijeh pjevačica.

Dodala je da svako ima svoju ulogu: ona je kuvarica, Zorana spremačica, a Mirko baštovan, a kada je na putu, tu je starija kćerka Jelena da je zamijeni i skuva nešto lijepo.

- Uloge su dodeljene sve do septembra, dok opet ne počne škola, ali ako budu dobri kao dosad, možda ću ih i zadržati uz povećanu naknadu - rekla je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana