Od trača do istine: Gagi ponovo zaljubljen

Glas Srpske
Od trača do istine: Gagi ponovo zaljubljen

Popularni denser Gagi Đogani poslije godinu dana samovanja, koliko je prošlo od njegovog definitivnog razlaza od Anabele, konačno je pronašao novu ljubav, a izabranica njegovog srca, kako sam priznaje, nije iz javnog života.

Iako su ga ubrzo poslije razvoda povezivali sa novom pjevačicom grupe "Fanki dži" Marinom Uzelac, sa kojom se čak i ljubio u spotu za njihovu pjesmu "Pali anđeo", oboje su veoma brzo demantovali te tvrdnje. Gagi ovog puta nije želio da spaja posao i ljubav, a svoju sreću pronašao je na drugom mjestu. Njegovo srce osvojila je djevojka koju je upoznao poslije izlaska sa "Farme".

Gagi je za magazin "Hello" otkrio:

- Odnedavno imam devojku i mogu da kažem da sam na putu da se opasno zaljubim. S obzirom na to da je naša veza tek na početku, a da moja nova devojka nije iz javnog života, za sada ne bih želeo da otkrivam njen identitet, ali će javnost uskoro saznati ko je dama koja je osvojila moje srce. Našu vezu za sada ne bih mogao da okarakterišem kao ozbiljnu, ali iako smo zajedno samo nekoliko nedelja, između nas postoje obostrane emocije koje se svakodnevno sve više razvijaju, tako da mislim da ćemo s vremenom uploviti u nešto ozbiljniju priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana