Od trača do istine: Gagi moli Anabelu da se vrati u grupu

Glas Srpske
Od trača do istine: Gagi moli Anabelu da se vrati u grupu

Anabela i Gagi opet rade zajedno! Ali samo na festivalu "Devedesete"! Ponovno okupljanje dens grupe "Fanki Dži" u Gagiju Đoganiju probudilo je tolike emocije da je gostujući u emisiji "Gold muzički magazin", pitao svoju bivšu ženu da se vrati u grupu.

- Molim te, ajde da se vratiš u grupu. Samo ćemo da radimo, ti uzimaj pare… Nikada nije bilo bolje nego kada smo radili zajedno, bilo je puno posla i najbolje – kukao je Gagi.

On je još u junu otpustio staru pjevačicu Marinu, sada je našao i novu, snimio singl, ima ambicije da dovede još dvije djevojke u grupu… A Anabelu ne može da preboli, čak joj je i pjesmu poklonio:

- To sam uradio od srca a ne zbog marketinga!

Da ga ne bi povrijedila Anabela je u emisiji rekla da će se vratiti u grupu ako bude opet imala hit kao pjesmu "Pali anđele" Zato je nama objasnila:

- Drago mi je da sam opet nastupila sa Gagijem. Nas dvoje smo sada u super odnosima. Grupa "Fanki Dži" je najbolje radila kada smo nas dvoje bili u njoj. Ali ja sada imam svoju karijeru i nema šanse da se ikada vratim u grupu – kaže Anabela. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana