Od trača do istine: Flert Andrija Milošević i Marijana Mićić ili ...

Glas Srpske
Od trača do istine: Flert Andrija Milošević i Marijana Mićić ili ...

Poslije premijere u pozorištu "Boško Buha" strasno su se ljubili glumci Andrija Milošević i njegova koleginica Marijana Mićić. Oboje su dosta neuvjerljivo pokušali da demantuju da je na pomolu nova ljubav.

- Nemojte molim vas da nas slikate, ja imam ženu i dete - bila je duhovita opaska Andrije Miloševića. A onda je naveo još nekoliko imaginarnih razloga zbog kojih nije želio i javno da prizna svoje očigledne emocije prema koleginici i voditeljki Velikog brata Marijani Mićić. Dobro je poznato da popularni glumac, na sreću, nema ni ženu, ni dijete, pa čak ni djevojku.

Uglavnom, da se između ovo dvoje "nešto" dogodilo, osim ovoga, osjećalo se i u vazduhu. Dok su ostale kolege glumci čekali da žurka počne, Andrija i Marijana nisu traćili vrijeme. U strasnom zagrljaju prvo su malo ćaskali, onda je uslijedio još sočniji poljubac.

- Ma nema tu ničega - ponavljali su naizmjenično.

Ipak, te tajanstvene osmijehe Andrija i Marijana jednostavno nisu mogli da sakriju, prenosi jedan srpski tabloid. Jedno je dakle sigurno - hemija definitivno postoji. A da li je u pitanju samo neobavezni flert, trenutna privlačnost ili nešto trajnije, ostaje da vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana