Od trača do istine: Era opleo po estradi

Glas Srpske
Od trača do istine: Era opleo po estradi

Kako se priča po estradnim kuloarima, pjevač Andrija Era Ojdanić mogao bi da uđe u rijaliti šou "Dvor" i dodatno ustalasa ionako uzavrelu situaciju u zamku u Šimanovcima.

- Ne mnogu više da ih gledam, toliko mi je muka... Ma, razbio bih ih kao petao plevu. Ako ne uđem, moraću da potražim sebi mesto u psihijatrijskoj bolnici "Laza Lazarević". Kakva je kompletna situacija na estradi, još kad izađu i ovi sa "Dvora", u toj bolnici će biti najbezbednije da se sklonim od svega - kaže Ojdanić i dodaje da bi volio da uđe na "Dvor" i zbog Lepe Lukić.

- Koju kraljicu ona glumi? Pa, ona je kraljica kao moja pokojna baba Božana, koja je umrla pre 30 godina. Zbog nje bih voleo da uđem na "Dvor" da se preseče. Kad je ušao Miloš, ona se prestravila da ne uđem i ja. Pod stresom je zbog mene jer veće folirantkinje na estradi nema.

Era je prozvao i kolegu Mitra Mirića:

- Svi mi na estradi dobro znamo kakav je Mitar Mirić. Čim se napije, on nasrće na ženske i hoće da se bije. Načisto pobudali i ne zna šta radi. Pred milionima gledalaca napravio je budalu od sebe, dozvolio da mu se svi smeju i da ga izbace.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana