Od trača do istine: Eni Popov teško pao raskid od sa Gojkom Kačarom

Glas Srpske
Od trača do istine: Eni Popov teško pao raskid od sa Gojkom Kačarom

Fudbalski reprezentativac Gojko Kačar nedavno je okončao devetomjesečnu vezu sa Enom Popov, nekadašnjom ukućankom Velikog brata, javili su pojedini mediji koji navode da je lijepoj Novosađanki kraj veze očigledno teško pao.

Naime, ona je uoči utakmice između Srbije i Francuske, navodno svakodnevno zvala hotel "Prezident" u Kovilovu, u kojem su boravili srpski reprezentativci i od recepcionera zahtijevala da joj prebace liniju u sobu u kojoj je Gojko.

- Po hodnicima i sobama šuškalo se o Eni, koja svakodnevno zove recepciju i traži da je povežu sa Gojkom, jer joj se on ne javlja na mobilni telefon. Voditeljki "Granda" i pevačici nedavni raskid je izgleda vrlo teško pao, pa je na sve načine pokušavala da dođe do bivšeg dečka, kako bi još jednom porazgovarala s njim. To naravno nije bilo moguće jer je srpski reprezentativac i fudbaler njemačke Herte, kao i drugi igrači, sve vreme bio u karantinu pred važan meč sa "galskim petlovima" - ispričao je izvor blizak reprezentativcima.

Podsjećanja radi, Ena i Gojko fotografisani su početkom godine na tribinama jedne košarkaške utakmice u Njemačkoj, kada je srpska javnost i saznala za njihovu vezu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana