Od trača do istine: Ena Popov otišla u Afriku da bodri Gojka

Glas Srpske
Od trača do istine: Ena Popov otišla u Afriku da bodri Gojka

Iako zvanično niko od srpskih fudbalera nije na Svjetsko prvenstvo poveo svoju ljepšu polovinu, Ena Popov je ipak otputovala u Južnu Afriku da bodri svog momka Gojka Kačara. Naime, kako pišu pojedini beogradski mediji, ova atraktivna Novosađanka je na dug put pošla sa svojom drugaricom i boraviće u Johanesburgu deset dana.

- Ena je u petak otputovala u Južnu Afriku sa svojom drugaricom i ostaće tamo do sledeće nedelje. I nama sa kojima je dobra nije htela da kaže da ide zbog fudbala, tačnije jednog igrača, Gojka Kačara, već je prijateljima ispričala da ide tamo na odmor - izjavio je izvor blizak ovoj bivšoj učesnici rijaliti šoua "Veliki brat".

Podsjećanja radi, njemački "Bild" nedavno je objavio da se Kačar vjerio sa Enom Popov, koja je jako često u Njemačkoj, gdje sa tribina bodri svog izabranika. Čak je i Gojko na svom profilu na "Fejsbuku" obavijestio svoje prijatelje da se vjerio na šta je od njih dobio sve čestitke i najljepše želje.

Ostaje nepoznato kako će na Eninu pojavu reagovati selektor fudbalske reprezentacije Radomir Antić zbog priče koja je svojevremeno kružila gradom da je jednom otjerao iz Kovilova uz famoznu rečenicu: Devojčice, nije ti ovo Grand!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana