Od trača do istine: Ekrem bi duet sa Vendi ali se plaši supruge

Glas Srpske
Od trača do istine: Ekrem bi duet sa Vendi ali se plaši supruge

Bivši učesnik rijaliti programa "Farma" Ekrem Jevrić, koji je pukom srećom nedavno izbjegao tragičan kraj kada je automobil koji je vozio sletio s puta i prevrnuo se, izjavio je da osjeća bol u kičmi i da su počele da mu otkazuju noge, ali ipak da jedva čeka sljedeću sedmicu da dođe u Beograd.

- Ako ne budem završio u bolnici, dolazim ti ja tamo krajem sledeće nedelje. Imam ugovorene neke nastupe, i to po emisijama nekim. Ako mi veruješ, odbio sam dosta nastupa, ne mogu da stignem, bre, svuda me baš traže da pevam i onako zbog "Farme" - rekao je internet rekorder koji se proslavio zahvaljujući svom hitu "Kuća pos'o".

Na pitanje da li će mnogima ispuniti želju i nastupati zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi, Ekrem Jevrić je otkrio da to ne bi smio da uradi zbog supruge Igbale. Pjevač je svjestan da bi takav nastup ljudi voljeli, ali nema hrabrosti za to.

- Znam da bi to bilo dobro i da narod nas voli, ali ćuti, bre, ne smem od Igbale. Nikako to - šaputao je popularni pjevač u telefonsku slušalicu kako ga slučajno ne bi čula njegova supruga!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana