Od trača do istine: Dubravki i Marinku uskoro stiže prinova

Glas Srpske
Od trača do istine: Dubravki i Marinku uskoro stiže prinova

Iako ljubomorno čuvaju svoju privatnost, poznati glumačko-ljubavni par Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj, nisu mogli od javnosti da sakriju poodmaklu Dubravkinu trudnoću.

Naime, prema pisanju pojedinih medija, Dubravka je na pragu devetog mjeseca trudnoće, a izgleda zanosno kao i uvijek i, osim naraslog stomaka, ništa na njenom tijelu ne odaje utisak da se nalazi u periodu pred sam porođaj. Inače, trudnoća se lijepoj glumici dogodila dvije godine nakon početka zabavljanja sa Marinkom, sa kojim je ljubav učvršćivala predivnim ljetovanjima na grčkom ostrvu Rodos, kao i čestim romantičnim šetnjama prijestonicom.

- Ne bih da komentarišem da li bismo voleli da beba koju čekamo bude muškog ili ženskog pola – bilo je sve što je za magazin "Stori" prokomentarisao Madžgalj samo nekoliko sedmica nakon što je u javnost procurila informacija da će on i njegova draga, koja je svojevremeno bila u braku sa kolegom Goranom Radakovićem, u novembru dobiti sina. Njihovoj prinovi raduje se i Dubravkina devetogodišnja ćerkica Iva koju je rodila u prvom braku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana