Od trača do istine Druženja Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac više od drugarstva

Glas Srpske
Od trača do istine Druženja Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac više od drugarstva

Da su najbolji srpski teniser Novak Đoković i pjevačica Nataša Bekvalac bliski prijatelji nije više nikakva tajna, a da je njihovo drugarstvo dospjelo na viši nivo svjedoče najnovije fotografije iz Crne Gore.

Naime, lijepa Nata je srela Noleta u holu hotela "Splendid", što je bila idealna prilika da se vide daleko od radoznalih pogleda, a u jednom trenutku im se pridružila i njegova mama Dijana, koja je na taj način potvrdila da je pjevačica u dobrim odnosima sa cijelom porodicom Đoković. O čemu su Đokovići ćaskali sa Natom ostaće nepoznato za širu javnost, ali fotografu magazina "Hello" nije promakao trenutak kada su se Nata i Nole zagrlili pozdravljajući se.

Inače, posljednjih dana mediji se naširoko bave pjevačicom i teniserom i njihovim susretom u Bečićima. Navodno je čak Nataša provela jedan dan na Đokovićevoj jahti, a on joj se revanširao tako što je prisustvovao njenom nastupu u diskoteci. Interesovanje za pomenuti par počelo je još prošle godine, kada se spekulisalo o njihovoj navodnoj vezi. Ipak, tačka na ovakva nagađanja stavljena je kada su njih dvoje uslikani na "Serbijan openu" u društvu Natašinog supruga Dače Ikodinovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana