Od trača do istine: Dragana zavodi red na Dvoru

Glas Srpske
Od trača do istine: Dragana zavodi red na Dvoru

Samo nekoliko časova od svog ustoličenja za prvu kraljicu u "Pinkovom" rijaliti programu "Dvor", novinarka Dragana Tripić počela je da zavodi red, pa se prvi na tapetu našao njen suprug po zadatku, glumac Nebojša Čolić Fiko, kojeg je izbacila iz sobe i rekla da ne želi da spava sa njim jer hrče.

Prije toga mu je objasnila čija kruna više vrijedi.

- Nadam se da znaš i shvataš čija kruna ima veću jačinu. Ja sam izabrana pomoću točka sreće, a tebe su ostali dvorjani i seljani odbrali, jer su te doživljavali kao mog najadekvatnijeg partnera, pošto sam te ja proteklu sedmicu uvek gurala i stavljala pored sebe - rekla je Dragana Nebojši. Kraljičine ozbiljne namjere da će zavesti red na "Dvoru" su djelimično osjetili i Dejan Milićević i Tamara Todevska, koji su uz jutarnju kaficu prepričavali događaje od prethodne večeri, pa su se dotakli i novinarke, što je Dragana čula.

- Hoću da razjasnimo neke stvari, neću da se o meni bilo šta priča bez mog prisustva. Ja to ne volim - rekla je Tripićeva i dala do znanja da nema ogovaranja. Ko je sljedeći učesnik rijalitija koji će se naći na kraljičinom tapetu ostaje da se vidi u danima koji slijede.

.................................

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana