Od trača do istine: Dara Bubamara se ne plaši suda

Glas Srpske
Od trača do istine: Dara Bubamara se ne plaši suda

Afera između popularne pjevačice Dare Bubamare i estradnog menadžera Mikija Ristića se nastavlja! On je, kako tvrdi, podnio krivičnu prijavu jer je ona navodno odbila da mu isplati deset odsto od honorara, kako su se dogovorili. S obzirom na to da se Dara navodno nije pojavila na tri zakazana ročišta, postoji mogućnost da je organi reda sljedeći put privedu, piše jedan nedjeljnik.

- Slatko sam se nasmejala kada sam pročitala da postoji mogućnost da me policija dovede na saslušanje. Žalosno je što svaka budala sa ulice može da kaže za novine šta god hoće. Protiv mene ne postoji nijedna krivična prijava niti sam ikada krivično gonjena - izjavila je Dara.

Folkerku je cijela priča mnogo razbjesnila, jer malo-malo pa pomenuti menadžer otvara ovu aferu.

- Ne plašim se hapšenja i ta priča nije istinita. Da su mi bilo kakvi pozivi upućeni, znala bih. Iako živim na relaciji Pariz - Novi Sad, uredno primam poštu, a ako ja nisam u mogućnosti, to radi moja kućna pomoćnica ili majka i brat. Bez obzira na to ko sam i šta sam, odazvala bih se sudskom pozivu kao svaki pošteni i uzorni građanin ove zemlje - zaključuje pjevačica. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana