Od trača do istine: Dara Bubamara iskopirala Seku

Glas Srpske
Od trača do istine: Dara Bubamara iskopirala Seku

Folk pjevačica Dara Bubamara, koja je nedavno izdala novi CD, javnosti je prezentovala novi imidž - oslabila je, kosu je išatirala i ošišala na kratko, te je promijenila stil oblačenja.

Međutim, novosadska čigra, kako mnogi zovu ovu popularnu pjevačicu, očigledno se loše konsultovala sa svojim stilistom i, umjesto da bude originalna, svoj stajling je iskopirala od folk dive Seke Aleksić!

Naime, Seka se prije mjesec i po dana na promociji knjige Biljane Vujović pojavila u crnoj uskoj haljini, sa najnovijom "luj viton" torbom bež boje.

A prije nedjelju dana, paparaco nedjeljnika "Svet" uslikao je Daru kako izlazi iz jedne beogradske prodavnice sa identičnim stajlingom!

To bi možda mogla da bude slučajnost da Dara nije imala i istu frizuru kao Aleksićeva, što su odmah primijetili mnogobrojni Sekini fanovi na njenom profilu na "Fejsbuku"!

Mediji podsjećaju da Dara i Seka ne govore već dvije godine, pa se postavlja pitanje da li je Novosađanka ovo uradila zbog prevelike želje da liči na Seku ili zaista obožava vječitu crnu haljinu i "luj vitona"!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana