Od trača do istine: Danilo organizovao žurku za novu djevojku

Glas Srpske
Od trača do istine: Danilo organizovao žurku za novu djevojku

Danilo Ikodinović organizovao je u utorak uveče proslavu u svojoj kafani "Tako je suđeno" povodom 34. rođendana svoje nove djevojke Tanje Vračarić. Bivši vaterpolista je za svoju novu izabranicu organizovao žurku iznenađenja, koja je plavokosu sekretaricu ostavila bez daha.

- Dača je Tanji priredio zabavu, na koju je pozvao njihove zajedničke prijatelje. Ona za žurku nije ni znala pa je na Danilov poziv došla na piće, ne sluteći šta je čeka. Iznenadila se kad je u kafani videla njihove prijatelje, koji su joj uglas čestitali rođendan - prenijeli su mediji izjavu neimenovanog izvora koji je dodao da je žurka uz tamburaše nastavljena do jutra, a novopečeni par nije skrivao emocije.

Zanimljivo je da se Danilo nije pojavio na rođendanu svoje kćerke Hane u nedjelju, te da Novim Sadom kruže glasine da je bio zauzet pripremanjem žurke za djevojku.

Na žurki povodom rođendana, bivši vaterpolo as i njegova nova izabranica proslavili su i mjesec dana veze. Da je ljubav između Tanje i Dače ozbiljna, govori podatak da je on danonoćno u njenom stanu u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana