Od trača do istine: Danijelu Vranić pretukao pratilac

Glas Srpske
Od trača do istine: Danijelu Vranić pretukao pratilac

Folk pjevačicu Danijelu Vranić je poslije žučne rasprave nedavno pretukao pratilac sa kojim se obrela u kazinu u Kotoru, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

- Danijela i nepoznati muškarac su u kazino stigli oko dva časa iza ponoći. Sedeli su za stolom, kockali se, a ona je mnogo pila. Onda je ušao jedan stariji muškarac i pronela se vest da mu Vranićeva, navodno, duguje novac. Njen pratilac je hteo da odmah krenu, ali prilično ucirkana folkerka nije želela ni da čuje za to.  Usledilo je koškanje i bukvalno ju je izvukao napolje. Kad i gde ju je istukao, ne znam, ali podlivi oko Danijelinih očiju sutradan su jasno ukazivali na ono što se desilo nakon što su napustili objekat - izjavio je dobro obaviješteni izvor.

Pjevačica ne spori da je zaista bila "modra u licu", ali je rekla da ju je udario pas! Ona poriče sva dešavanja u kazinu i van njega.

- Tačno je da sam imala modricu, pošto me je udario pas! Nikada ne bih dozvolila nepoznatom licu da me šamara jer sam dama. Druga je stvar kad je u pitanju svađa s dečkom. U kazinu sam bila samo kao pevačica, na proslavi jedne velike kompanije i to je sve što mogu da kažem  - kazala je Danijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana