Od trača do istine: Danijela Vranić zaspala za volanom

Glas Srpske
Od trača do istine: Danijela Vranić zaspala za volanom

Pjevačica Danijela Vranić je na putu za Užice zaspala za volanom, skrenula sa kolovoza i udarila u saobraćajni znak! Kako upućeni kažu, spasio je jak auto i vezan pojas iako je išla prilično brzo. Danijela se strašno uplašila, od stresa je čak dobila visoku temperaturu, ali nastavila je put ka Užicu gdje je imala zakazanu tezgu.

Sve se desilo, objasnila je kasnije, zbog premora jer prethodnih noći uopšte nije spavala, prenosi "Skandal". Imala je svaku noć nastupe i bukvalno mijenjala gradove - iz Pariza u Rim, iz Rima u Cirih. Spavala je po sat, dva tokom ljeta i nešto malo tog dana kada se vratila u Beograd. Uveče je već morala da krene na rođendan kod starih poznanika u Užice sa kojima inače sarađuje kad god priređuju proslave. Sjela je u svoj džip i krenula. Prije toga je bila na masaži što je dodatno opustilo. Drugaricu koja joj se ponudila da joj pravi društvo Danijela je odbila, računajući da će brzo završiti posao i vratiti se nazad.

- Hvala Bogu živa sam i zdrava, a to svima može da se desi. Džip je već popravljen i sređen tako da je sada sve u redu - kaže Danijela koja je inače bila veoma ponosna na svoju vozačku vještinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana