Od trača do istine: Dalibor Matić vraćao dugove Ane Nikolić

Glas Srpske
Od trača do istine: Dalibor Matić vraćao dugove Ane Nikolić

Bivši dečko atraktivne Paraćinke tvrdi da ne zna koliko je para potrošio na nju, da mu je ona bila samo ljubavnica i da je lagala da se zbog nje razveo.

Riješio je Dalibor Matić da napokon otvori dušu i samo za "Kurir" ispriča kakav je zaista odnos imao sa svojom bivšom ljubavnicom Anom Nikolić. Pozvao nas je iz Švajcarske, a na naša pitanja odgovarao je iz svoje radne sobe. On naglašava da mu je ona bila samo prolazna avantura i da se nije razveo zbog nje, kako je popularna Paraćinka tvrdila.

- Koliko vas je zaista koštala ljubavna veza s Anom Nikolić?

 - Lepo pitanje, ali još nisam izračunao. Neke se stvari dešavaju u životu i sa sobom nose određene posledice. - Zbog čega su iz njenog bliskog okruženja krenule priče da ste u zatvoru? - Ne znam zašto neko izmišlja takve stvari. Obično se kaže: Dabogda ti se dešavalo ono što ti žena misli! Srećom, ona mi nije žena! - Da joj se niste zamerili nakon raskida?
- Kako ja da znam da li mi je ona zamerila raskid?! Ljudi se rastaju i tu nema ništa čudno. Tako smo se i mi rastali.
- Hajde da razjasnimo jednu stvar. Razveli ste se pre veze s Anom Nikolić, kao što je ona svojevremeno tvrdila, ili je lagala?
- Imam troje dece i danas živim u srećnom braku sa svojom suprugom, koju volim. Najteže mi je to što moram da u javnost iznosim lične probleme, ali istina je da sam u tom periodu imao probleme u braku i bio samo trenutno razdvojen od svoje porodice. Hvala bogu, ti dani su sada iza nas. - Zašto ste Dušanu Tišmi, Aninom bivšem dečku, isplaćivali njene dugove?

- Zato što sam džentlmen i ne volim kada je bilo ko oko mene u problemu. - Ana je posle raskida s vama izjavila da je trpela fizičku torturu bivšeg dečka. Na vas je mislila?
- Ne, taj dečko nisam bio ja! Nemam poriv da bilo koga zlostavljam, posebno ne fizički!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana