Od trača do istine: Dačo tugu za Natom liječi opijanjem

Glas Srpske
Od trača do istine: Dačo tugu za Natom liječi opijanjem

Poslije afere koju je imala sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, osvanuo je snimak pijane Milice Dražin, djevojke koja je, prema pisanju medija, kumovala njegovom razvodu od Nataše Bekvalac.

Naime, na snimku se vidi kako Milica, inače stomatološka sestra, u velikim količinama konzumira alkohol i u kućnoj varijanti, sa dvije drugarice, u zanosu pjeva stihove Nade Topčagić "Treba mi rame tvoje da plačem na njemu, treba mi neko ko će da me shvati, a ti, a ti si daleko! Ne mogu te dozvati".

Izgleda da nije jedina Nataša Bekvalac koja pati. S obzirom na to da je svoju tužnu priču i suze podijelila sa nekoliko miliona gledalaca, Mica je riješila, baš kao i njena suparnica, da pokaže koliko joj je cijela situacija teško pala, pa je tako snimak na kome gospođica Dražin u transu pada sa stolice i naslanja se na ormar jer ne može da stoji, dospio u javnost. Priča se da su ovu mladu djevojku roditelji poslije cijele situacije smjestili u kućni pritvor. Da li je i to dodatni razlog zbog koga se Milica olešila i šta će joj reći roditelji kada ovo budu vidjeli, ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana